Edició 2021

ICV recull signatures per la ILP de la dació en pagament

  • octubre 17, 2012
  • 2 min read
ICV recull signatures per la ILP de la dació en pagament
ICV recull signatures per la ILP de la dació en pagament

ICV recull signatures per la ILP de la dació en pagament| Redacció – Fotografia: ICV Lleida

 

La candidata per Lleida al parlament Sara Vilà ha estat recollint signatures aquest dimarts per la ILP de la dació en pagament a la plaça Ricard Vinyes de Lleida, juntament amb altres membres d’ICV i Joves d’Esquerra Verda. 

ICV participa activament en la Iniciativa Legislativa Popular de la llei de dació en pagament impulsada per la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca), UGT, CCOO i la Taula del Tercer Sector. Aquesta llei permetria a les famílies entregar el pis a canvi de liquidar el deute contret amb el banc, al contrari del mètode actual, que permet al banc mantenir el deute i alhora apropiar-se de l’habitatge.
 
Vilà ha explicat que “és aberrant que a Espanya sigui un dels pocs països que no permet la dació en pagament, no és possible que continuem rescatant bancs i els sous estratosfèrics dels seus directius, mentre les famílies cada cop estan més enfonsades en la misèria”. També ha comentat que “l’administració hauria d’ajudar a la gent, no a la banca privada”.
 
Els ecosocialistes han proposat la llei tan al Parlament com al congrés dels diputats, tot i que no ha avançat mai a causa dels vots en contra de PP, PSOE i també CiU. Iniciativa continuarà actuant incansablement per a que aquesta llei sigui aprovada.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.