Ibis Lleida, nou patrocinador de l’equip de Superlliga 2 Balàfia Vòlei

Ibis Lleida i Ibis Budget Lleida s'han convertit en nous patrocinadors de l'equip de Superlliga 2. Gràcies a elles i a altres empreses que han sumat la seva aportació serà possible jugar a la divisió de plata del voleibol espanyol.

 

L'acord de patrocini inclou, a més d'una aportació econòmica, diferents sinergies entre la cadena hotelera i el club. Així, els equips que visitin Lleida podran tenir condicions més avantatjoses per allotjar-se a Ibis Lleida o Ibis Budget Lleida. Alhora l'equip lleidatà, sempre que sigui possible, també en podrà beneficiar-se en els seus desplaçaments. Ibis Lleida i Ibis Budget Lleida tindran presència publicitària al pavelló municipal Juanjo Garra.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge de l'acord entre l'Ibis i el Balàfia Vòlei

Ibis Lleida, nou patrocinador de l'equip de Superlliga 2 Balàfia Vòlei | LleidaDiari.cat

 

Calendari Superlliga 2

Mentrestant, el Rodi Balàfia Vòlei Lleida continua esperant que es confeccionin definitivament els tres grups de la Superlliga 2 i que, posteriorment, es pugui fer el sorteig del calendari de la competició. Recordem que el sorteig s'ha ajornat dues vegades després que els clubs elevessin les seves queixes a la RFEVB per considerar que els repartiments dels equips en el grup no era adient i per defensar els seus interessos.

 

Així, dijous passat, després del segon ajornament del sorteig, es va arribar a un preacord que compta amb el vistiplau de les dues parts. En aquest sentit, s'ha redactat una proposta alternativa que acontentaria tothom. La RFEVB ha demanat als clubs que estan liderant aquesta proposta, Balàfia Vòlei, San Sadurniño i Saragossa que recullin entre la resta d'equips els avals suficients que donin suport a aquesta contraproposta. Cal avançar que la proposta alternativa ha estat ben rebuda per la majoria de clubs de Superlliga 2, ja que a hores d'ara ja compta amb una vintena d'avals. En total, són 36 equips.