La intel·ligència artificial protagonista en el cicle de ‘Jornades Empresarials’

La Regidoria de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Lleida ha programat una nova jornada en el marc del Cicle de Jornades Empresarials, que tindrà lloc el proper dijous 30 de novembre. L’esdeveniment abordarà el tema ‘Avantatges i límits de la Intel·ligència Artificial (IA) aplicada a l’empresa‘.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
Baner-300x600-JAC-Satisfaccio-EMPRESES-VALOR-AFEGIT-multisectorial

La jornada se celebrarà al Palau de Congressos, La Llotja, des de les 9.30 del matí fins a les 14.15 de la tarda. Destaquen diverses intervencions, incloent-hi la ponència principal a càrrec de Jesús Hijas, reconegut com a top voice a Linkedin, amb el títol ‘Eleva la teva creativitat professional a la potència de la IA’. 

A més, hi haurà dues conferències addicionals: una sobre les aplicacions estratègiques de la IA al màrqueting i una altra sobre com la IA influeix en els recursos humans, presentades per Sandra Arcos, consultora experta en IA i innovació, i Miquel Mora, CEO de AtheneaEDU. La jornada conclourà amb un debat obert en què els assistents tindran l’oportunitat de participar amb els ponents. L’esdeveniment és gratuït, i les inscripcions ja estan obertes. És necessari completar un formulari d’inscripció, ja que l’aforament és limitat.