L’hospital català que dona els excedents de menjar a entitats socials locals

L'Hospital Universitari de Bellvitge ha posat en marxa un projecte per donar els excedents de menjar del centre a entitats socials de l'Hospitalet de Llobregat. L'objectiu és garantir que no es malbaraten plats envasats sense obrir o menús que no arriben a servir-se.

 

L'hospital ha signat un conveni amb el projecte Pont Alimentari, que fa arribar aquests excedents a entitats sense ànim de lucre que atenen veïns en situació de vulnerabilitat. Són la Fundació La Vinya, que acompanya infants, joves i adults en risc d'exclusió social de Bellvitge i la Gornal; i també la Fundació Àurea, que vetlla per les necessitats bàsiques i d'atenció mèdica de famílies desafavorides i de gent gran. El projecte per al reaprofitament alimentari està coordinat amb el departament d'Hoteleria i Clece-Arcasa, empresa responsable del servei d'alimentació de l'hospital.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge d'una entrega de menjar

L'Hospital de Bellvitge impulsa un projecte per donar els excedents de menjar a entitats socials locals | LleidaDiari.cat