![](https://www.lleidadiari.cat/wp-content/uploads/2022/09/imatge-duna-entrega-de-menjar-62eceb93ea59e.jpg)
L'Hospital Universitari de Bellvitge ha posat en marxa un projecte per donar els excedents de menjar del centre a entitats socials de l'Hospitalet de Llobregat. L'objectiu és garantir que no es malbaraten plats envasats sense obrir o menús que no arriben a servir-se.
L'hospital ha signat un conveni amb el projecte Pont Alimentari, que fa arribar aquests excedents a entitats sense ànim de lucre que atenen veïns en situació de vulnerabilitat. Són la Fundació La Vinya, que acompanya infants, joves i adults en risc d'exclusió social de Bellvitge i la Gornal; i també la Fundació Àurea, que vetlla per les necessitats bàsiques i d'atenció mèdica de famílies desafavorides i de gent gran. El projecte per al reaprofitament alimentari està coordinat amb el departament d'Hoteleria i Clece-Arcasa, empresa responsable del servei d'alimentació de l'hospital.
[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]
![Imatge d'una entrega de menjar](https://www.lleidadiari.cat/wp-content/uploads/2022/09/imatge-duna-entrega-de-menjar-62eceb93ea59e.jpg)