Felicitats: Premien 2 especialitats de l’Arnau de Vilanova de Lleida

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV) ha estat distingit amb dos premis Hospitals TOP 20, concretament en les categories de gestió hospitalària global i neurologia, en un acte que ha premiat un total de 40 centres hospitalaris de l’Estat espanyol. A banda d’aquests premis, l’HUAV també estava nominat en la categoria de medicina intensiva.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Jorge Juan Olsina, director de centre de l’HUAV; Francesc Purroy, cap del Servei de Neurologia, i Jesús Caballero, cap del Servei de Medicina Intensiva, han estat els encarregats de recollir els premis en una gala celebrada aquest matí a Madrid i han afirmat que «aquests reconeixements suposen una distinció rellevant tant per al mateix centre com per a tots els seus professionals i avalen el compromís de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova en la millora contínua de la qualitat, la seguretat del pacient i la gestió eficient».

 

Els premis Hospitals TOP 20 formen part d’un programa d’avaluació d’hospitals basat en indicadors objectius obtinguts a partir de les dades que es registren habitualment. Els guardons els entrega la companyia de serveis d’informació sanitària IQVIA. En els darrers anys, l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha rebut diversos reconeixements per la seva gestió global i per la qualitat de diversos serveis mèdics.