L’Hospital Arnau de Vilanova, al top 3 dels hospitals espanyols

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida ha rebut aquest passat dijous a Barcelona un dels prestigiosos premis Best Spanish Hospitals Awards (BSH). Concretament, ha estat distingit en el top 3 dels hospitals espanyols per la seva activitat mèdica. En aquesta edició dels premis s’han presentat un total de 140 hospitals públics i privats de tot l’Estat.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El jurat dels Premis BSH, que enguany celebren la cinquena edició, fa una anàlisi exhaustiva dels principals indicadors en cadascuna de les àrees assistencials agrupades al voltant del bloc mèdic, quirúrgic i maternoinfantil. A més, es tenen en compte dues àrees opcionals més: urgències i costos hospitalaris. La consultora Higia Benchmarking, especialitzada en l’anàlisi d’indicadors de gestió sanitària, és l’encarregada de dictar els premis, que reconeixen l’excel·lència hospitalària a través d’indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial.

Jorge Juan Olsina, director de centre de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, i Albert Lecube, director territorial d’Innovació, Recerca i Docència, van ser els encarregats d’anar a recollir el premi. Els protagonistes van destacar «el gran orgull de representar tots els professionals que amb el seu esforç i dedicació han fet l’hospital mereixedor d’aquest reconeixement».