L’Horta planifica diferents espectacles d’art en viu per als pròxims mesos

La Comissió de l’Horta va presentar divendres la nova programació d’espectacles d’arts en viu, de caràcter professional i d’interès agroturístic, que es posarà en circulació enguany a l’Horta. Aquests es duran a terme en quatre caps de setmana diferents, compresos entre els mesos d’abril, juliol, l’octubre i desembre, vinculats a un producte agroalimentari i afiliats a Denominacions d’Origen i Indicacions Geogràfiques Protegides.

Vuit són les propostes triades per la comissió, que alternaran obres escèniques amb d’altres musicals. El projecte en qüestió, compta amb un pressupost total de 90.000€, dels quals la meitat corresponen a una subvenció proporcionada pel departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Durant la reunió, també es va posar de manifest una valoració molt positiva sobre la participació popular a la Festa dels Tres Tombs, en la qual la Paeria vol implicar també altres àmbits municipals, com els de Cultura i Festes. 

També es va realitzar el balanç de l’última edició dels Premis Horta i s’han proporcionat les previsions d’actuacions en els vials de les partides. Aquestes comptaran de nou amb l’ajuda de l’Agència Catalana de Residus per a la utilització d’àrid reciclat amb marcatge CE, amb un pressupost de 68.700€ per a l’any 2024.