Dos homes de 60 i 46 anys moren ofegats a Salou

Dos homes de 60 i 46 anys han mort i un menor de 15 anys es troba en estat crític després d’ofegar-se aquest dijous a la platja Capellans de Salou, al Tarragonès. L'avís al telèfon d’emergències 112 s'ha rebut a dos quarts de quatre de la tarda per un possible ofegament a la platja. Segons la informació inicial, els socorristes han vist un grup de banyistes amb problemes dins l’aigua a la zona de les roques. Hi han anat i han tret tres persones de l'aigua: dues majors d’edat i un menor de 15 anys – fill de l’home de 46 – tots tres de nacionalitat romanesa. El servei de socorrisme ha iniciat les maniobres de reanimació a tots tres, fins a l’arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

 

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

 

El SEM hi ha desplaçat 6 unitats terrestres, un vehicle de comandament i un helicòpter medicalitzat, que han continuat amb les maniobres de reanimació cardiopulmonar a tots tres. Els dos homes majors d’edat han mort, mentre que el menor d’edat ha estat traslladat a l’hospital Joan XXIII. El SEM també ha activat l’equip de psicòlegs.

 

Els Mossos d’Esquadra estan fent les investigacions per esclarir els fets i es fan càrrec de les diligències. La Policia Local ha anat al lloc per fer el desallotjament de la platja i per permetre l’aterratge de l’helicòpter.

 

La platja dels Capellans és una platja vigilada i en el moment del succés s’estava fent el canvi de bandera groga a vermella per vent de mestral. Amb les dues víctimes mortals d’aquesta tarda, ja són 19 les persones que han mort negades a les platges catalanes aquest estiu.