Un detingut per robar a l’interior de 7 vehicles en una nit al barri de Cappont de Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar la matinada de dissbate a diumenge al carrer Doctor Trueta de Lleida en rebre un avís d'un veí que observava un home trencant el vidre de diversos turismes i que aquest havia abandonat el lloc, facilitant seguidament la descripció física.

 

Els agents de la Guàrdia Urbana van fer una recerca per la zona i van localitzar a l'individu identificat com P.A.D.M., de 33 anys, de nacionalitat Colombià i veí de Lleida. Seguidament els agents van localitzar set vehicles amb els vidres trencats, les portes forçades i amb l'interior regirat, als carrers Doctor Trueta, Pont de Suert, Camí de Picos i carrer Agustins.

 

Davant això, es va detenir a P.A.D.M., com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força interior de vehicles i van iniciar les diligències penals corresponents. Així mateix, es van localitzar els propietaris dels vehicles, que van manifestar presentar denúncia dels fets.

 

Altres robatoris de cotxes en les darreres setmanes

Aquest mateix mes d'agost, una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar al carrer Darrera Sant Martí de Lleida en rebre un avís d’un robatori en un vehicle estacionat per dos individus. Un cop al lloc, els agents van comprovar que un turisme Seat Ibiza tenia un vidre trencat i tot seguit van localitzar dos individus al carrer Camp de Mart, a l’altura del carrer Onofre Cerveró, que coincidien plenament amb la descripció donada.

 

Els van aturar i els van identificar com a P.H.J., de 40 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i un noi de setze anys i veí de Lleida. Els agents també van comprovar que molt pròxim al Seat Ibiza hi havia dos vehicles que també havien estat forçats. Davant els fets, els agents van detenir P.H.J. i el noi de setze anys com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en interior de vehicle i van iniciar les diligències corresponents.