Un home se suïcida a Lleida després de ferir de gravetat la seva parella amb una destral

Un home va agredir aquest dilluns a la nit, dia 12 de novembre, a la seva parella amb una destral i després es va suïcidar. Els fets van tenir lloc al domicili de la parella, un immoble ubicat al barri de Vila Montacada de la capital del Segrià. Segons han avançat fonts policials, després dels diversos cops que va rebre la dona, presumptament ocasionats amb una destral per la seva parella, aquesta es troba ingressada encara a hores d'ara en estat greu a l'Hospital Arnau de Vilanova de la ciutat de Lleida des del mateix dilluns a la nit, com a conseqüència dels diversos talls i ferides que va rebre amb l'arma. L'estat de la dona hospitalitzada és greu, tot i que afortunadament no es tem per la seva vida, segons ha explicat aquest dimarts a la tarda la policia catalana.

 

L'avís dels fets el van rebre els Mossos d'Esquadra al voltant de les onze de la nit d'aquest dilluns. Només conèixer la notícia, diverses patrulles de la policia catalana es van desplaçar fins al domicili de la parella. En arribar els agents al pis només van trobar-hi a la dona, de 35 anys. La jove quan van arribar els agents presentava diversos talls en diferents parts del cos, així com ferides de diversa gravetat. Per aquest motiu, va ser traslladada en ambulància pels serveis sanitaris fins al centre hospitalari.

 

En el moment de l'arribada dels Mossos d'Esquadra al domicili estava la dona malferida, però no el presumpte autor dels cops. Immediatament, els agents van iniciar una recerca d'aquesta persona, també de 35 anys, acusat de ser l'autor d'una temptativa d'homicidi. La mateixa nit, els agents de la policia catalana no van poder localitzar aquesta persona. L'home ha estat localitzat pels Mossos d'Esquadra finalment aquest dimarts al matí. Quan els agents l'han localitzat, se l'han trobat penjat en un camí del terme municipal Alpicat, a la comarca del Segrià, després de suposadament haver-se suïcidat i haver posat punt final a la seva vida després d'agredir amb una destral a la seva parella.