Un home va a la Urbana de Lleida a fer unes gestions i acaba detingut per agressió

La Guàrdia Urbana va detenir divendres un home, de 21 anys i nascut a Tunísia, que va anar a fer una gestió. En entrar les seves dades, els agents van detectar que tenia una ordre de cerca i detenció emesa pels Mossos d'Esquadra per una agressió comesa el 10 de març.

Un home va a la Urbana de Lleida a fer unes gestions i acaba detingut per agressió

Un home va a la Guàrdia Urbana de Lleida a fer unes gestions i acaba detingut per agressió | LleidaDiari.cat

 

Segons l'informe policial, se'l buscava per haver ferit de gravetat al braç un altre home amb un ganivet de grans dimensions que duia amagat, davant d'una cafeteria de la plaça de l'Ereta de Lleida. Segons la denúncia, un amic de la víctima va intervenir i va evitar que l'agressor el seguís apunyalant. Se sospita que víctima i agressor tenien comptes pendents i que es coneixien perquè el ferit va identificar l'agressor. El ferit va ser traslladat a l'hospital.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Una major presència de la policia local a les xarxes socials

Des de fa uns mesos que la Guàrdia Urbana de Lleida té una major presència a les xarxes socials, des d'on explica algunes de les seves tasques més importants a la ciutat. Concretament, aquests dies ha publicat imatges d'un control de venda ambulant no autoritzada, així com diversos accidents de trànsit.