Un home fereix amb una ampolla de vidre el seu company de pis a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar la matinada de diumenge al carrer Bonaire de Lleida en rebre un avís sobre una persona ferida en un domicili. Un cop al lloc, els agents van comprovar que una dotació de serveis mèdics estava atenent un individu, nascut a Polònia i veí de Lleida,

  

que presentava un tall al cap i al qual van traslladar a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova per tal de ser atès.

 

Els agents van identificar el presumpte agressor, company del ferit, com a J.A.G.D., de 23 anys i nascut a Colòmbia, el qual va reconèixer que havia discutit amb el seu company i li havia donat un cop al cap amb una ampolla. Davant els fets, els agents van detenir J.A.G.D. com a presumpte autor d’un delicte de lesions i maltractament en l’àmbit de la llar i van iniciar les diligències corresponents. 

 

Altres casos de maltractament en l'àmbit de la llar

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar a finals del mes d'agost al carrer Passeig de Ronda de Lleida en rebre un avís d'un ciutadà que informava que havia vist com un home cridava al balcó d'un domicili i agafava pel coll de forma violenta a una dona i la ficava a dins del pis. Els agents van arribar al lloc i van pujar fins al domicili on van escoltar persones dins del pis i una d'elles era una dona que cridava, trucant a la porta identificant-se com a policies i va obrir un home identificat com M.D., de 36 anys i nascut a el Senegal, que estava juntament amb una dona.

 

Els agents van observar que la dona de 29 anys i nacionalitat espanyola, tenia unes marques al coll que presumptament coincidien amb els fets descrits anteriorment. Aquesta va manifestar als agents que havia tingut una discussió amb la seva parella i que l'havia agafat pel coll i llançat contra la paret. Seguidament els agents van acompanyar a la dona a un centre de salut. Davant la denúncia de la dona, els agents van detenir a M.D., com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar i van iniciar les diligències corresponents.