Busquen un home de 33 anys desaparegut a Barcelona

Imatge de Francesco Miranda comapartida per la Guàrdia Civil

Imatge de Francesco Miranda comapartida per la Guàrdia Civil | Twitter (@guardiacivil)

 

La Guàrdia Civil busca un home de 33 anys que ha desaparegut aquesta setmana a Barcelona, es tracta de Francesco Miranda, de nacionalitat italiana però resident a Espanya. Va ser vist per darrera vegada aquest diumenge dia 23 de setembre.

 

El cos de seguretat nacional ha alertat a través del seu compte de Twitter de la seva desaparició i ha compartit la seva informació i fotografia demanant ajuda ciutadana per poder localitzar-lo.

 

 

 

De la mateixa forma, l'associació SOS Desaparecidos ha compartit també una alerta a través de les seves xarxes socials demanant difusió de la imatge i informació de Francesco. Tant la Guàrdia Civil com SOS Desaparecidos han deixat la seva descripció per poder-lo identificar.

 

Es tracta d'un home d'1,80 metres d'altura i prim, amb l'esquena ample. Té el cabell morè i els ulls de color negre. Podria anar vestit amb texans i una samarreta negra. Es menciona també que, tot i ser italià de nacionalitat entén el castellà sense cap tipus de problema.

 

El cos de seguretat nacional demana difusió del missatge a les xarxes socials, però també informar a les autoritats en cas de saber alguna cosa sobre el desaparegut. En cas de tenir algun tipus d'informació es pot trucar al número de telèfon 062, al 091 o al 112.

 

Troben el boletaire desaparegut a Lleida

Aquesta setmana una altra desaparició a Catalunya acabava amb final feliç. El boletaire de 70 anys que va desaparèixer el dimarts dia 18 d'aquest mes, va ser localitzat viu aquest dissabte passat.

 

L'home es va perdre mentre buscava bolets amb un amic a l'Alt Urgell, concretament a Fígols i Alinyà. Des de llavors es va iniciar el dispositiu de recerca, cal dir, però, que no van ser els serveis especialitzats qui el van trobar, sinó que va ser un altre boletaire que es trobava per la zona el dissabte al matí que el va viure i va alertar els serveis d'emergències. El desaparegut va ser trobat amb símptomes de deshidratació i insolació després d'haver passat cinc dies perdut i sol al camp.