Un home clava un vidre a l’esquena d’un altre durant una discussió a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida que es trobava la matinada de dissabte passat a dependències policials va ser requerida per un jove el qual els va manifestar que un individu li havia clavat un vidre a l’espatlla. Els agents van comprovar que efectivament el jove presentava un tall a la part superior de l’espatlla i una taca considerable de sang.

Diverses patrulles es van personar al lloc on havien passat els fets, carrer Bonaire, per aclarir el succeït. Un cop al lloc, diversos testimonis els van informar que havien discutit diversos joves, que en un moment donat un d’ells va trencar una ampolla de vidre i li va clavar a l’espatlla a un dels joves.

La víctima, de 39 anys, va facilitar la descripció acurada de l’autor de les lesions essent identificat ràpidament pels agents, ja que és un jove amb antecedents policials. Va ser localitzat a diversos metres del lloc dels fets, tacat de sang i molt alterat. Els agents van procedir a la detenció de Y.B. de 24 anys per un delicte d’homicidi dolós amb grau de temptativa.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Maltracta la seva dona a ple carrer a Lleida

D’altra banda, el dia 23 al voltant de les 21.20 hores, una patrulla va ser alertada que al carrer Vallcalent de Lleida s’estava produint una baralla. En arribar al lloc, els agents es troben un home molt alterat i, a pocs metres, una dona amb un atac d’ansietat i plorant. La dona va manifestar als agents que el seu marit, l’home alterat, s’havia posat molt violent vers ella arran d’una discussió familiar i que l’havia espentejat diverses vegades fins que finalment l’ha tirat a terra, mentre la insultava i li cridava. La víctima, de 35 anys, va denunciar que no era el primer cop que l’agredia i que ja l’havia denunciat una vegada. Els agents van procedir a la detenció de W.B.V.M. de 36 anys per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar.