Un altre home, aquest a Cervera, va perdre la vida després de rebre la vacuna

Després que aquest matí hagi saltat la notícia que un home de 65 anys ha mort aquesta setmana poques hores més tard de rebre la vacuna d'Astrazeneca, ara es confirma que no és l'únic. En aquest sentit, el Departament de Salut ha confirmat que el passat 25 de març un altre home, en aquest de 63 anys i de Cervera, també va perdre la vida després de rebre la primera dosi del vaccí.

 

Segons ha pogut saber l'ACN, va anar dues vegades al CAP dient que tenia molt mal de cap, però en les dues ocasions li van dir que era un efecte secundari freqüent del vaccí. Això no obstant, Salut descarta de moment que hi hagi cap relació entre la mort de dos homes a Tàrrega i Cervera i la vacuna d'AstraZeneca.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Un altre home, aquest a Cervera, va perdre la vida després de rebre la vacuna

Salut descarta de moment cap relació entre la mort de dos homes a Tàrrega i Cervera i la vacuna d'AstraZeneca | Europa Press

 

Sota investigació per part del departament de farmacovigilància de Salut

Ambdós casos es troben sota investigació per part del departament de farmacovigilància de Salut, però de moment no hi ha relació causa-efecte amb la vacuna. Caldrà doncs esperar per saber la causa exacta de la mort d'aquests dos homes, mentre que els dubtes i la incertesa sobre els possibles efectes secundaris d'aquesta vacuna segueixen creant preocupació entre la població.