Un home sense carnet de conduir s’escapoleix de la policia i circula sense llums per Lleida

Un home amb les esposes posades

L'home va intentar agredir els agents | Pixabay

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava aquest dilluns un servei de vigilància per la zona dels Camps Elisis de Lleida va observar un vehicle estacionat a la zona de la marquesina que es va posar en marxa i va sortir ràpidament en direcció a la sortida de la rotonda de l'avinguda de Victoriano Muñoz.

 

Els agents van seguir aquest vehicle fent senyals per tal que s'aturés però va fer cas omís i va fugir circulant a molta velocitat i sense respectar els senyals. Es va iniciar una persecució per diversos carrers fins a arribar a la carretera LL-11 per on va circular sense llums en direcció a l'accés de

  

la AP-2.

 

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Va agredir els agents fins que aquests van poder reduir-lo

Finalment el vehicle es va aturar poc abans d'arribar a la zona del peatge. Els agents van indicar el conductor que sortís del vehicle, moment en el qual va agredir els agents fins que aquests van poder reduir-lo. Tot seguit, van identificar aquest conductor com a J.M.C.V., de 32 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i van comprovar que no li constava en vigor el permís de conduir a causa de la pèrdua total de punts.

 

A més el vehicle no tenia l'assegurança ni la ITV en vigor. Davant els fets, els agents van detenir J.M.C.V. per conduir sense tenir vigent el permís i per atemptat contra els agents. Els agents també van fer les denúncies de trànsit administratives i van traslladar el vehicle al dipòsit municipal.

 

També et poden interessar…