Un home cala foc en ple Eix Comercial de Lleida

Imatge d'arxiu d'una gran explosió

Un home va ser testimoni dels fets | Pxhere

Les càmeres de vídeo vigilància de l'Eix Comercial de Lleida van captar aquest dimecres al vespre com hi havia un foc al carrer Major, a l'altura de l'església de Sant Pere, i un individu que llavors marxava del lloc en direcció al carrer Cavallers.

 

Tot seguit, es va donar avís als bombers, i dues patrulles de la Guàrdia Urbana van anar al lloc per tal de localitzar aquest individu. Al carrer Major, a l'altura del carrer Cavallers, els agents van aturar l'individu al qual van identificar com a J.A.O.P., de 52 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Terrassa, i el van reconèixer per haver estat detingut feia dos dies per un fet similar. 

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Un ciutadà va ser testimoni dels fets

Alhora es va apropar als agents un ciutadà que va explicar als agents que havia estat testimoni dels fets, ja que havia vist J.A.O.P. com calava foc a unes bosses d'escombraries orgàniques. Una patrulla va comprovar que el foc, sufocat ràpidament pels bombers, havia ocasionat danys a la porta de fusta de l'església Sant Pere i també a la façana. Davant els fets, els agents van detenir J.A.O.P. com a presumpte autor d'un delicte de danys i van iniciar les diligències corresponents.

 

També et poden interessar…