Detenen a Santa Coloma un home que va robar la cadira de rodes d’un menor

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Santa Coloma de Gramanet un home que va robar una cadira de rodes

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Santa Coloma de Gramenet un home que va robar una cadira de rodes | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Santa Coloma de Gramenet un home que va robar la cadira de rodes d’un menor d’edat. El furt es va produir fa uns dies al districte barceloní de Sant Andreu i aquest divendres, 26 d’octubre, el cos policial català ha informat sobre la detenció de l’autor del robatori.

 

Els Mossos, en aquest sentit, també han esmentat que ja han encetat una investigació per esclarir les causes i les circumstàncies que van induir l’home a robar la cadira de rodes del menor.

 

 

Gran ressò a les xarxes socials

A través del hashtag #FemXarxa, centenars d’usuaris de Twitter es van fer ressò de la denúncia d’una persona que denunciava el furt a Sant Andreu. «Aquesta nit a un company de la meva filla li han robat una cadira de rodes, a Sant Andreu. Difoneu-ho per les xarxes socials!», predicava aquest usuari.

 

Tot plegat, però, ha acabat bé i els Mossos d’Esquadra han pogut detenir l’autor del robatori d’aquesta cadira de rodes. La publicació del cos policial català, finalment, ha rebut una onada immediata de reconeixements, així com comentaris de molta altra gent que ha optat per carregar contra el lladre en qüestió.                   

 

De moment no han sortit a la llum les mesures que se li imposaran al lladre detingut aquest mateix dijous, 26 d'octubre, a Santa Coloma de Gramenet, a la comarca del Barcelonès.