Edició 2020

Guissona torna a permetre el mercat setmanal, tot i que només amb sis parades

  • abril 9, 2020
  • 2 min read

Cal reforçar la confiança amb els mercats de proximitat. | Erik Scheel

L'Ajuntament de Guissona ha modificat les mesures excepcionals adoptades per fer front a la crisi sanitària del coronavirus amb relació a la celebració del mercat setmanal.

 

Així, des del consistori d'aquest municipi segarrenc asseguren que, «considerant que la distribució alimentària humana és un servei essencial», cal mantenir-lo a partir d'aquest dijous. De totes maneres, només s'instal·laran sis parades d'alimentació, begudes, menjar per animals, productes higiènics i planter d'horta. Aquestes, a més, tindran una separació mínima de cinc metres i els paradistes hauran d'extremar les mesures preventives.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

S'habilitaran punts en determinades zones

Pel que fa als accessos, s'habilitaran punts en determinades zones i es tancaran la resta amb cintes o tanques per controlar l'aforament. D'entre les mesures de precaució previstes hi ha la de no permetre tocar els productes sense guants que siguin d'un sol ús, atendre de forma individualitzada i mantenint l'ordre d'espera amb una separació mínima de dos metres entre persones, que el temps de permanència sigui el mínim necessari o la instal·lació d'un punt d'entrega de la comanda que garanteixi una distància de seguretat entre paradista i comprador.

 

A més, els paradistes aniran amb mascareta i disposaran de dos guants posats, els quals utilitzaran de forma diferenciada per tocar el producte en venda i els diners en metàl·lic. En aquest sentit, es facilitarà el pagament amb targetes de crèdit. Finalment, es regularà l'afluència de persones i es controlarà el compliment de les mesures de seguretat i de restricció de venda.

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.