Guissona celebra la tercera edició del Novembre Lúdic

La regidoria de cultura i turisme de l’Ajuntament de Guissona inicia aquest cap de setmana la tercera edició del novembre lúdic que l’any passat es va celebrar amb molt d’èxit.

 

Tots els dissabtes d’aquest mes de novembre Guissona acollirà propostes lúdiques entorn del joc, propostes variades i destinades a les diferents franges d’edat. El Novembre Lúdic es comença el dia 5 amb un espai de construcció ‘Fins al cel’, a càrrec de la Tribu juganera que ens portarà molta varietat de materials per construir, apilar, encaixar, un espai de joc lliure en el qual també hi tindran cabuda els més petits a partir d’un any.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Dins el NOVEMBRE LÚDIC també se celebren dues fires

  • La Fira de la joguina artesana i de segona mà que se celebra el dissabte 12 de novembre a la plaça Major. Aquesta fira vol ser una plataforma per donar visibilitat i promocionar les persones que es dediquen a la joguina artesana, també acull producte de puericultura i robeta infantil fet a mà.
    Complementem aquesta fira amb un espai destinat a la venda de joguines de segona mà i en bon estat, per facilitar que tinguin un segon ús.
    Una dotzena de parades es concentraran entorn de la plaça major per promoure la joguina.
    Al voltant de la Fira hi hauran activitats paral·leles: taller per confeccionar una joguina, taller de risoteràpia, espai de psicomotricitat, escacs, actuació de la pallassa Nurula i una mica de berenar a mitja tarda per les persones assistents
  • El cap de setmana del 18, 19 i 20 Guissona acollirà la II fira de Playmobil i Lego. Aquests 3 dies el Pavelló 11 de setembre s’omplirà de diorames i punts de venda playmobil on es podran trobar accessoris per complementar les col·leccions o productes de les darreres novetats.
    Una proposta que es complementa amb inflables i gimcana pels comerços de la vila, amb propostes al Museu i amb la fira de la robòtica que acollirà l’espai de LA LLAVOR del 17 al 20 de novembre.

Finalitzarem el mes amb el Xavi de LU2, que ja és un clàssic del novembre lúdic i ens fa gaudir moltíssim del joc. El dia 26 al matí en Xavi ens porta el Taperjoc, una oportunitat de conèixer els millors jocs tot jugant. Ensenyarà una pila de jocs de taula i explicarà com es juga, per a qui edat són adients i quines habilitats treballen, etc. A la tarda, també amb Lu2 tancarem el novembre lúdic amb una proposta familiar de JOCS DE TAULA a l’espai del Casal Jove.