Sense Categoria

Guissona renova la seva pàgina web

LleidaDiari
  • agost 23, 2022
  • 2 min read

L'Ajuntament de Guissona posa en funcionament una nova pàgina web municipal amb el mateix domini www.guissona.cat. Aquesta ha estat elaborada conjuntament amb la Diputació de Lleida. La nova pàgina s'ha activat aquest dijous 18 d'agost i durant les pròximes setmanes s'acabarà de completar amb tots els continguts.

 

La nova pàgina web s'adapta als nous formats de dispositius digitals (mòbils, tauletes…) i pretén millorar l'accessibilitat als usuaris per facilitar la localització de la informació amb una reordenació dels continguts municipals i dels serveis que es presten (tràmits online, butlletí digital, avisos, exposicions públiques…).

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Guissona renova la seva pàgina web | LleidaDiari.cat

 

Unes línies similars i estàndards per a tots els municipis

El nou portal web continua la línia dels webs creats i dissenyats per la Diputació de Lleida que presta aquest servei als municipis de manera gratuïta i que marca unes línies similars i estàndards per a tots els municipis de la demarcació. Tanmateix, amb aquesta nova eina hem aconseguit aportar una solució gratuïta, eficient i capaç de satisfer les necessitats que una Administració Local ha de cobrir en ple Segle XXI.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *