Guissona acull la III Fira de Playmobil i Lego aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana, Guissona acull la tercera edició de la Fira de Playmobil i Lego, al Pavelló Municipal 11 de Setembre, obert des del divendres 24 a la tarda, fins al final del cap de setmana. L’esdeveniment ofereix una àmplia gamma d’activitats i exposicions que captiven als amants del col·leccionisme i la tecnologia d’aquestes joguines. La fira destaca per acollir dotze escenes de Playmobil creades per diversos dioramistes, a més d’una secció especial dedicada a recrear escenes amb peces de Lego. A més de les exposicions, la fira inclou l’exposició del concurs de diorames infantil i juvenil, amb la participació de 12 concursants. Les fotografies del concurs Click Rural, organitzat per la regidoria de Turisme, es mostren en un espai dedicat al recinte.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els visitants tenen l’oportunitat de participar en diferents sorteigs, com el de trobar el Click amagat en aparadors locals i el de descobrir la figura desentonant entre els diorames de Playmobil del pavelló, a més, es brinda un espai d’inflables a la zona exterior del recinte. Els guanyadors dels sorteigs i concursos rebran els seus premis diumenge a les 19 hores. El Museu local se suma a la fira amb la presentació d’un diorama romà i l’organització de la gimcana Iesso Click, dedicada, aquest any, als déus de l’Olimp. Aquells que mostren l’entrada de la fira tindran accés gratuït a les activitats del museu.

Per als entusiastes de la tecnologia, l’espai La Llavor acollirà la III Fira de Robòtica de dijous a diumenge. Gestionat per l’empresa bonÀrea, aquest espai educatiu tecnològic exhibirà nous robots col·laboratius, experiències de realitat virtual i intel·ligència artificial, a més de presentar exhibicions i micro ponències a càrrec d’experts en aquest camp. Guissona es consolida aquest cap de setmana com un punt de trobada per als aficionats de la tecnologia i el col·leccionisme en Lego i Playmobil, oferint una experiència única per a tots els visitants.