Sense Categoria

Guissona supera els 7.500 habitants amb l’arribada de refugiats d’Ucraïna

LleidaDiari
  • març 11, 2022
  • 1 min read
Guissona supera els 7.500 habitants amb l’arribada de refugiats d’Ucraïna

El municipi de Guissona, a la comarca de la Segarra, ha superat avui els 7.500 habitants a causa de l'arribada de refugiats d'Ucraïna que s'hi han anat empadronant els darrers dies. Han arribat fugint de la guerra per via terrestre i des del de l'1 de març ho han fet un total de 105 persones, entre les quals 44 menors.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Segons l'Ajuntament de Guissona, predomina l'arribada de dones, amb un total de 79, mentre que d'homes, només se n'han registrat 26. A part de mares que han vingut amb els seus fills i filles, s'han empadronat menors que tenien els avis i àvies a Guissona, així com germans majors d'edat. Els pares s'han volgut quedar a Ucraïna, però comenten que volen protegir els seus fills.

 

 

S'espera que la població de Guissona vagi creixent durant els pròxims dies a causa del degoteig constant de refugiats que hi van arribant via terrestre i, especialment, arran de l'arribada d'una seixantena de persones prevista per aquest dissabte a la nit, que residiran a la mateixa població i d'altres poblacions veïnes.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *