La Guàrdia Urbana de Lleida sanciona dos delictes a conductors en menys d’una hora

La Guàrdia Urbana de Lleida intervé en dues actuacions policials en menys d’una hora durant la matinada del dimarts 19 de setembre. La primera sanciona el conductor d’un vehicle sense carnet i la segona denuncia un individu, a l’interior d’un vehicle, per consum de drogues.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La Guàrdia Urbana de Lleida va aturar un vehicle sobre les 01:30 hores de la matinada del dimarts 19 de setembre a la plaça d’Europa, en context d’un control de documentació de trànsit. El conductor del vehicle, de 43 anys, va ser denunciat penalment al no disposar de la vigència del carnet de conduir, comportant una futura sentència judicial.

El segon dels casos es va produir també sobre la matinada del dimarts a les 01:00 hores. Una patrulla que realitzava servei de prevenció de consum de substàncies al barri de Pardinyes va observar un individu, a l’interior d’un vehicle estacionat al carrer Corregidor Escofet, consumint una cigarreta tipus ‘porro’. L’individu va llançar la cigarreta per la finestra només veure la dotació policial. Els agents van identificar els ocupants del vehicle i, posteriorment, van comprovar que el conductor duia un embolcall amb una substància blanquinosa en pols, presumptament de cocaïna. Els agents van procedir a la detenció dels dos homes, de 37 i 49 anys, acusats de tinença i consum de drogues tòxiques.