Sense Categoria

El grup municipal de C’s a la Paeria ‘presumeix’ d’haver presentat 300 propostes en 3 anys

Avatar
  • setembre 4, 2018
  • 3 min read

Imatge del grup municipal de C's | LleidaDiari.cat

 

«Mostrem el nostre compromís amb els ciutadans i expliquem que en tres anys hem presentat més de 300 propostes», així ho ha manifestat la portaveu del grup municipal de Cs Lleida, Ángeles Ribes, durant la presentació de la campanya «3 anys, 300 propostes» que ha impulsat el grup municipal de Cs i que té com a objectiu informar els veïns de Lleida de les mesures que ha presentat Ciutadans des que va entrar al consistori el 2015. Ribes ha explicat que a Cs «tenim un compromís amb la transparència i sempre hem buscat el benestar dels veïns; tot ho fem pensant en les persones» i ha assegurat que «continuarem treballant amb aquest objectiu, obrint les portes del despatx a tot aquell que vulgui venir a parlar amb nosaltres».

 

«Repartirem 30.000 flyers tant en català com en castellà per la ciutat on destaquem algunes de les nostres mesures, com els pressupostos participatius, els ajuts a fons perdut, la garantia de la neutralitat dels espais públics o l'aposta per una administració bilingüe», ha explicat Ribes. «Però, aquestes són només algunes de les més de 300 propostes que es poden consultar al web www.lleida.ciudadanos-cs.org», ha afegit.

 

Davant les preguntes dels periodistes, Ángeles Ribes ha manifestat que «del que més orgullosos ens sentim és que som un grup amb el qual es pot asseure qualsevol a parlar i que podem arribar a acords pel bé de la ciutadania; mai hem posat bastons a les rodes per anar en contra de ningú». Així, de cara als mesos vinents, Ribes ha assegurat que entre els nous objectius de Cs i en els que treballarem són «incrementar la plantilla de la Guàrdia Urbana per augmentar la seguretat d'aquesta ciutat, donar-li una solució a la situació de precarietat de la zona blava, la gestió de l'aigua i la millora de la neteja urbana».

 

Els recents canvis a la Paeria

Cal recordar que la Paeria ha viscut recentment forts canvis que van culminar amb la proclamació de Fèlix Larrosa com a nou alcalde de Lleida. Fèlix Larrosa serà el nou alcalde de Lleida fins a final de mandat. Així ho va decidir la setmana passada la militància del PSC de Lleida. El fins ara segon tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica va guanyar a la primera tinent d'alcalde i regidora d'Hisenda, Montse Mínguez, per 161 vots a 99. També hi van haver cinc vots en blanc. A les primàries del PSC hi van participar 265 dels 368 militants (72,01%) que van estar cridats a votar. Tant Larrosa com Mínguez van qualificar la participació «d'alta» per ser al mes d'agost.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *