El grup Drivim prepara 72 hores d’outlet de cotxes a Lleida

Imatge promocional de Grup Drivim

Imatge promocional de Grup Drivim | Grup Drivim

 

Si estàs pensant a comprar-te un cotxe, nosaltres et traiem de dubtes. Bé, nosaltres no, el grup de concessionaris Drivim! Per què? Doncs perquè durant els dies 15, 16 i 17 de novembre enceten 72 hores d'outlet amb ofertes especials i preus únics! Què et sembla? Com ho sents, des d'aquest dijous fins al dissabte tots els interessats en comprar-se un cotxe a Lleida, podran fer-ho amb uns preus immillorables.

 

El tipus de vehicle subjecte a aquesta oferta són els cotxes nous, de gerència, km0 o cotxes d'ocasió. És a dir, sigui quina sigui la teva prioritat, es podrà veure resolta amb aquesta tanda d'ofertes úniques. A més a més, també podràs escollir entre tres marques: Citroën, Subaru i DS Automobiles.

 

Els passos a seguir per a aprofitar-te de l'outlet de Drivim

Si realment estàs interessat, has de saber que tan sols hi ha 200 unitats en estoc amb aquests increïbles descomptes. Així que si vols beneficiar-te d'aquest outlet de 72 hores, ja pots omplir el formulari disponible a la pàgina web de Drivim. Per a inscriure't a l'outlet has d'entrar al formulari disponible a la pàgina web del grup Drivim, omplir-lo amb les dades que et demanen i esperar. Serà llavors quan els mateixos professionals de Drivim es ficaran en contacte amb tu per a concertar el dia i l'hora que millor s'adapti a les teves necessitats.

 

El següent pas només serà el de desplaçar-te fins a les instal·lacions que tenen a Lleida, ubicades al carrer Mequinensa 6, al barri de Cappont, i deixar-te sorprendre per les seves ofertes úniques. Si necessites més informació o vols estar informat de totes les promocions que es duen a terme a Drivim, pots seguir-los a través dels seus perfils a les xarxes socials de Facebook, Twitter i Instagram. No t'ho pensis més, omple el formulari i deixa't assessorar pels millors professionals que, sens dubte, sabran quin és el millor cotxe per tu. Aprofita-ho, només podràs fer-ho durant 72 hores!