Sense Categoria

Grup Drivim fa un balanç positiu de vendes a la Fira de Sant Miquel de Lleida

Avatar
  • octubre 3, 2018
  • 3 min read
Grup Drivim fa un balanç positiu de vendes a la Fira de Sant Miquel de Lleida
Imatge de Drivim a la fira

Imatge de Drivim a la fira | Grup Drivim

 

La Fira de Sant Miquel de Lleida ha deixat un bon regust de boca per al concessionari Citröen de Lleida, gestionat per Drivim. Tot i ser la primera vegada que assistien com a grup Drivim a aquest important esdeveniment lleidatà, la rebuda va ser força positiva. Fins i tot, segons apunten des de la mateixa empresa «va ser el concessionari que més comandes va realitzar».

 

I tot gràcies als vehicles que van oferir que, com sempre, fusionen modernitat, comoditat i professionalitat. En concret, durant la fira de Sant Miquel es va presentar la nova Berlingo, a més a més d'exposar el DS7 CrossBack de la marca DS Automobiles.

 

Les prestacions de la nova Berlingo

Segons han explicat fonts de Drivim a LleidaDiari.cat, la nova Berlingo ofereix unes prestacions inigualables amb més espai, un disseny més aerodinàmic, esportiu i compacte i un consum òptim. A més a més, la nova Berlingo apareix al mercat amb una renovada imatge i es presenta molt més esportiva i agressiva. Però això no és tot, ja que a banda de seguir oferint les seves versions en gasoil i gasolina, ara s'atreveix també amb la seva versió elèctrica. Sens dubte, una opció més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Imatge de la Fira de Sant Miquel

Imatge de la Fira de Sant Miquel | Grup Drivim

 

 

  

La nova Berlingo vol fugir del seu estandarditzat ús per a empresaris. Tot i que segueix sent una opció ideal per a empreses, el seu nou disseny la fa adequada per a grans famílies. Aquesta adaptació és gràcies a la seva imatge gairebé de monovolum i l'enfocament modern del nou frontal. Si una cosa està clara és que amb la nova Berlingo espai no et faltarà, ja que s'ofereix la versió «M», amb 4,40 metre de llargada, i la «XL», amb 4,75 metres; les dues versions disponibles per a 5 i 7 places.

 

Imatge de la nova Berlingo

Imatge de la nova Berlingo | Grup Drivim

 

 

Els més presumits han de saber que la poden aconseguir en quatre acabats: live, fell, shine i una edició limitada que es diu #TOP, amb solament 130 unitats disponibles. Encara no esteu convençuts? Doncs heu de saber que la nova Berlingo es pot aconseguir a partir de 10.000 euros, un preu sempre assequible per a tots els públics. No pots deixar passar aquesta oportunitat!

 

Drivim obre una nova seu a Mollerussa

El grup Drivim no es conforma i segueix la seva aposta per potenciar la seva presència arreu del territori lleidatà. En aquest sentit, anuncien l'obertura d'una nova seu a l'avinguda Jaume I número 33 de Mollerussa. Per celebrar aquesta nova obertura, si vius a Mollerussa i compres un cotxe podràs gaudir d'un servei d'entrega i recollida a domicili en tots els manteniments. A més durant aquest mes al taller de Lleida aprofita't d'un 90% de descompte en el segon pneumàtic i la revisió del Citroën per 159 euros. Necessites més motius per confiar en Drivim?

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *