La grossa de Nadal cau per primera vegada a l’Ebre

Les Terres de l’Ebre han viscut un moment històric amb l’atípic esdeveniment de la Grossa de Nadal, ja que per primera vegada el primer premi ha caigut en aquesta regió. Loteries de l’Ebre, situada a Tortosa, va vendre una sèrie del número afortunat 88008, mentre que l’estanc d’Horta de Sant Joan, a la Terra Alta, va distribuir un únic bitllet mitjançant màquina

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La notícia de la venda dels dècims premiats va prendre per sorpresa l’administració número 2 de Tortosa, on la premsa i alguns veïns van arribar a felicitar els administradors. Malgrat això, cap dels afortunats va aparèixer als punts de venda. Especulen que molts compradors podrien ser «gent de pas» que va adquirir els bitllets en aquests establiments.

Josep Pla, treballador de Loteries de l’Ebre, va expressar la seva sorpresa pel premi i va manifestar el desig que aquest reconeixement augmenti la notorietat de l’administració, afavorint les futures vendes. L’administració ja havia venut un quart premi el 2019, i ara confien en que aquesta victòria amb la Grossa de Nadal augmenti la seva popularitat.