Sense Categoria

Interessant: Organitzen un taller de conserva de tomata a l’Horta de Lleida

LleidaDiari
  • juliol 25, 2022
  • 2 min read

Dues empreses familiars i agràries de l'Horta de Lleida, Fruita Blanch i Granja Pifarré, organitzen el pròxim 31 de juliol una matinal amb un taller artesanal de conserva de tomata. Les dues empreses lleidatanes volen donar a conèixer la practicitat i sostenibilitat d'aquesta pràctica que la pagesia fa des de temps immemorials per poder conservar els seus productes i consumir-los a l'hivern conservant el seu sabor. Aquesta activitat es fa a l'estiu, just en el moment de màxima producció de les tomateres.

 

El pagès i emprenedor, Joan Blanch de Fruites Blanch, conduirà un taller de conserva tradicional de tomata a la Granja Pifarré, a l'Horta lleidatana. Explicarà el pas a pas i tothom aprendrà a fer la conserva per ell mateix, és una activitat pensada i organitzada per a tots els públics. Enguany també participarà en la jornada el comunicador i expert gastronòmic, Enric Ribera Gabandé, que presentarà l'activitat amb interessants detalls de la nostra història gastronòmica.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Granja Pifarré organitza un taller de conserva de tomata | LleidaDiari.cat

 

Tothom s'endurà un pot de tomata artesanal

En finalitzar l'activitat, tothom s'endurà un pot de tomata artesanal. A més, el Consell Comarcal del Segrià promociona l'activitat regalant un embolcall sostenible a tots els participants i així fomentar aquesta cultura de no malbaratament i reutilització. L'activitat es pot reservar des de la web www.granjapifarre.com, s'ha d'anar a l'apartat d'agroactivitats i allí escollir l'activitat proposada. L'activitat està limitada a les 25 primeres persones que en facin reserva perquè es vol garantir un grup reduït que pugui gaudir plenament de l'activitat.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *