Lleida

Tot llest pel ‘Crim al laberint’ de la Granja Pifarré de Lleida

Marta Romera
  • octubre 17, 2022
  • 2 min read
Tot llest pel ‘Crim al laberint’ de la Granja Pifarré de Lleida

La Granja Pifarré ofereix la proposta de Crim al Laberint, la qual, és una col·laboració entre el grup teatral Hangar de Magraners i Granja Pifarré. Durant més de dos mesos Granja Pifarré ha proposat el laberint de panís a l’Horta de Lleida, on més de 1200 participants han gaudit de proves agroculturals per descobrir i conèixer l’Horta lleidatana.

En aquesta ocasió ens trobarem amb la història d’un assassinat en format passatge del terror. Coberts, tractors antics, camins foscos i un gran laberint ple de misteri és on actuen 19 actors i actrius per acompanyar als visitants en una història sinistra de la qual s’ha de trobar una sortida. Un ambient de negra nit, música tenebrosa, fum i personatges misteriosos faran transportar la gent a un paratge fantàstic i sorprenent. L’experiència està acompanyada per un fil conductor, es tracta d’una situació molt intrigant, l’assassinat d’una jove de l’Horta on els participants hauran de descobrir l’autor o autora material de l’homicidi.

El dissabte 22 d’octubre a partir de les 20 h els participants podran entrar al laberint en sessió nocturna i torns de 30 minuts per descobrir el possible assassí o assassina de l’Eulàlia, una de les filles de la família Pifarré que va desaparèixer de manera misteriosa pels camps de la finca. Amb aquest fil argumental i a l’estil del joc ‘cluedo’ els grups de participants aniran per un laberint de panís que guarda misteris pels més atrevits i amants d’emocions fortes. Per aquest motiu els participants han de tenir més de dotze anys per poder accedir a l’activitat.

Des de la web www.granjapifarre.com es pot consultar horaris i reserves d’aquesta activitat que té places limitades pel dissabte 22 d’octubre en una única edició de les 20 h fins a la 1 h de la matinada. L’activitat compta amb el patrocini del grup Alier, empresa del sector paperer establerta a Rosselló.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *