La Granja d’Escarp busca cobrir dues places d’administratiu i d’agutzil

Imatge dels requisits

Imatge dels requisits | LleidaDiari.cat

 

L'Ajuntament de La Granja d'Escarp ha obert dues convocatòries laborals per a un lloc de treball d'administratiu i un altre d'agutzil. Segons han especificat a través de l'anunci de l'oferta, ambdues convocatòries es tanquen el pròxim 25 d'octubre i per accedir a elles s'han de complir una sèrie de requisits. Concretament, per a la plaça d'administratiu es tracta d'una plaça la qual s'aconseguix a través d'un procés de concurs de mèrits i, seguidament, per un sistema de selecció. La plaça és temporal i es demanar tenir el títol de batxillerat, o una FP1 o FP2, un Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior. Tanmateix, les persones que es presentin hauran de tenir el nivell C de català.

 

Per la seva banda, la convocatòria d'agutzil és la d'un concurs per oposició i, com a requisits, el candidat ha de tenir el graduat escolar, l'EGB o l'ESO. En aquest cas, la plaça es destinarà a una persona que estigui en situació laboral d'atur. Podeu trobar tots els detalls d'aquestes convocatòries a: https://www.seu-e.cat/web/lagranjadescarp.

 

Altres ofertes de treball a Lleida

D'altra banda, cal recordar, que el conegut establiment comercial de Lleida Agustí Mestre ha anunciat a través de les xarxes socials, la recerca de personal per tal de cobrir la feina de la campanya de Nadal. En aquest sentit, des de l'empresa lleidatana asseguren necessitar personal per a l'atenció al client, la secció de vendes, el magatzem i la caixa. Aquests llocs de treball s'haurien de cobrir en els mesos de novembre i desembre, és a dir, en plena campanya nadalenca.

 

Els horaris, igual que les necessitats de personal, són molt diversos. Per això, busquen a persones que puguin treballar tant a temps parcial, com complet i, fins i tot, caps de setmana. Si estàs interessat només has d'enviar el currículum a l'adreça de correu electrònic treball@agustimestre.com o ficar-te directament en contacte amb l'empresa situada a la zona de Copa d'Or de Lleida, al costat del Decathlon.