Edició 2021

Gràcies pel vostre suport

  • març 6, 2015
  • 2 min read
Gràcies pel vostre suport

Per cinquena vegada consecutiva el professorat ha renovat la seva confiança en USTEC·STEs (IAC) en les eleccions sindicals a l’ensenyament públic celebrades el passat dia 26 de febrer. USTEC·STEs (IAC) vol manifestar el seu agraïment al professorat que ha participat en aquestes eleccions i de manera especial als i les docents que li han donat suport formant part de les candidatures, assumint la tasca d’interventors i interventores en les meses i atorgant-li la seva confiança amb el seu vot. USTEC·STES(IAC) també vol agrair molt especialment l’esforç fet pel professorat que ha participat en les meses coordinadores durant el procés electoral i en les meses parcials el dia de les votacions. També adreça el seu agraïment a aquelles direccions que no van programar activitats no lectives en horari fix durant la jornada electoral per tal de facilitar el dret de vot i la participació democràtica del professorat. Entenem que aquest ha deixat ben clar amb el seu vot el seu posicionament, de manera que el Departament d’Ensenyament ha de prendre consciència que els treballadors i treballadores de l’ensenyament públic de Catalunya rebutgen la seva política educativa, la LEC i també la LOMCE del ministre Wert. És especialment notori el rebuig de la Llei d’Educació de Catalunya i el seu desplegament per mitjà dels successius decrets d’autonomia, de direcció i darrerament del de perfils i provisió.
 
Per altra banda, la lluita per enfortir la democràcia a l’interior dels centres educatius ha quedat del tot legitimada. El professorat vol que la seva participació en la presa de decisions sigui real. Creiem que cal un nou sistema educatiu que d’acord amb el que planteja la ILP d’Educació de la qual USTEC·STEs (IAC) n’ha estat entitat promotora posi en qüestió els concerts educatius.
 
 
USTEC·STEs (IAC) continuarà lluitant per la millora de l’ensenyament públic de Catalunya i per la seva qualitat, per la gestió democràtica i participativa en els centres públics i per la defensa de les condicions laborals del seu professorat.
 
Permanent del Secretariat Intercomarcal d’USTEC•STEs (IAC)

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.