Societat

La notícia que molts esperaven: Milloren el sou del personal d’infermeria resident

Aquestes retribucions seran homogènies per als professionals residents de tot el sistema

Marta Romera
  • gener 31, 2023
  • 2 min read
La notícia que molts esperaven: Milloren el sou del personal d’infermeria resident

El Govern ha signat aquest dimarts l’acord pel qual s’estableixen les retribucions dels llocs de personal infermer resident en formació de l’Institut Català de la Salut (ICS) i també s’aprova una retribució mínima garantida per al personal infermer resident en formació contractat per la resta de centres del Sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya (Siscat). Les retribucions d’uns i altres s’equipararan a partir de l’aplicació d’aquesta mesura, prevista amb efectes de l’1 de gener d’enguany, i suposen una millora del 13% en el cas del Siscat i del 15% pel que fa a l’ICS.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Així, la retribució anual (distribuïda en catorze pagues) per a les infermeres residents de primer any serà de 17.160,45 euros, i per a les de segon any, de 18.558,91 euros. A més, aquestes noves retribucions aprovades avui s’actualitzaran d’acord amb el que estableixin les successives lleis de pressupostos de la Generalitat i altres disposicions legals o reglamentàries que siguin d’aplicació.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *