El govern d’Aran impulsa tres rutes temàtiques a diferents pobles

El Conselh Generau d’Aran ve d’aprovar el plec de clàusules administratives particulars, de l’expedient de contractació i de la licitació de les obres de materialització de tres rutes temàtiques als pobles de Bossòst, Les i Vilamòs. Amb aquesta actuació preveuen materialitzar-se tres itineraris temàtics experimentals als pobles a l’interior de l’àmbit del Pla de Sostenibilitat Turística de la Val d’Aran. Una actuació que pretén valorar els pobles del territori per adaptar l’oferta a la realitat turística actual.

Web_LleidaDiari_Especial_01
 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En aquest sentit es busca la creació d’aquests itineraris d’acord amb les temàtiques de ‘La fauna d’Aran’ a Bossòst, ‘La història Medieval’ en Les i els ‘Oficis de les dones a l’Aran’ a Vilamòs. Així i com manifestava el conseller de turisme i promoció econòmica del Conselh Generau d’Aran, Josep Canut: “aquesta proposta permetrà al visitant conèixer parts destacades de la història, la fauna i la societat aranesa a través de l’ús de la tecnologia”.

Aquesta és una de les accions inclosa dins del Pla de Sostenibilitat Turística que el Conselh Generau d’Aran desenvolupa i que té com principal objectiu convertir la Val d’Aran en una destinació turística sostenible impulsant actuacions centrades en la mobilitat, la diversificació de punts d’interès i l’aposta per les tecnologies i la innovació entre d’altres repartides per tot el territori aranès.