Edició 2020

GLOBALLEIDA impulsa eines per garantir la internacionalització de productes tan lleidatans com l’oli d’oliva

  • abril 21, 2022
  • 3 min read
GLOBALLEIDA impulsa eines per garantir la internacionalització de productes tan lleidatans com l’oli d’oliva
GLOBALLEIDA impulsa eines per garantir la internacionalització de productes tan lleidatans com l’oli d’oliva

Les olives arbequines | LleidaDiari.cat

Tenir a les teves mans un tresor és una sort. I tenir la capacitat de traslladar-lo més enllà de les teves fronteres, una feina que pocs saben fer. I un bon exemple de creació arrelada al territori i amb una admirable capacitat d'exportació és l'empresa garriguenca Raig d'Arbeca, la qual, no ha parat de créixer i d'obrir-se noves vies de mercat.

 

Des d'aquesta empresa lleidatana, ofereixen les diferents varietats de l'Oli d'Oliva Verge Extra fruit de les olives arbequines, característic pel seu tacte saborós i gust d'oliva verda, així com el vinagre 'gabernet sauvignon' de marca pròpia i el vinagre Badia 'agredolç amb mel de taronger'. Les seves instal·lacions tenen amplis espais per realitzar celebracions i tota mena d'esdeveniments. A més a més, són els representats i comercialitzen la marca de cosmètics La Chinata Cosmètica i Neteja Corporal, amb una àmplia gamma de productes elaborats amb un ingredient bàsic: l'oli d'oliva verge extra ecològic.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Però per si tot això fos poc, Raig d'Arbeca és un dels productors de l'Oli Suo Tempore, premiat amb el nivell de qualitat més alt del món el 2019. El resultat d'aquest projecte és un oli d'oliva verge extra Premium fruit de la feina conjunta de quatre productors de la zona de Les Garrigues com són la Cooperativa La GranadellaNousegons, Oli Soleil i Raig d'Arbeca.

 

L'estàndard de qualitat més alt del món

Elaborat 100% amb olives Arbequines, Suo Tempore compleix amb uns exigents barems que fan que tingui l'estàndard de qualitat més alt del món. Cal destacar que aquest projecte col·lectiu neix de la mà del Clúster de l'Oli de Catalunya, impulsat per GLOBALLEIDA i que ha comptat amb el suport del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Projectes Innovadors Experimentals.

 

Així doncs, Raig d'Arbeca és una demostració més que la Diputació de Lleida, a través del Patronat de Promoció Econòmica i GLOBALLEIDA, tenen l'eina perfecta no només per a acompanyar, crear i assessorar empreses d'alt valor del territori, sinó també per a donar-los-hi l'impuls necessari perquè el nom de Lleida i els seus productes arribin el més lluny possible.

 

 

Clúster de l'oli d'oliva

El clútser de l'oli d'oliva impulsat per GLOBALLEIDA és un projecte que té com a objectiu potenciar el desenvolupament econòmic de la província des d'un punt de vista global que permeti el reforç de la competitivitat de les empreses i agents del sector de l'oli per fomentar la dinamització de l'activitat econòmica i l'ocupació de la província.

 

La posada en valor del nostre oli i el territori, la innovació i desenvolupament tecnològic de la cadena de valor i investigació del cultiu ecològic, així com el desenvolupament d'innovacions en la comercialització, amb nous mercats, nous productes i nous envasos, són les principals tasques dutes a terme.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.