Edició 2020

GLOBALLEIDA consolida, reforça i acompanya empreses pioneres de la demarcació

  • març 31, 2022
  • 3 min read

Tenir una idea empresarial és la base de tot èxit. De fet, sense idea, directament, no hi ha fruit. Ara bé, començar la casa pel terrat no és la condició perquè un projecte arribi a bon port, així que, millor començar a fonamentar les bases i, després, ja es decoraran amb més detalls els teus somnis.

 

I de somnis en sap molt en Pepo, CEO de l'empresa Outdoor Adventour, una agència de viatges instal·lada a Sort (Pallars Sobirà). Tal com ha explicat a LleidaDiari.cat, els seus inicis el van presenciar els rius del Pirineu quan era un guia, però la seva ambició i les ganes d'oferir alguna cosa més, li van portar a crear aquest pioner projecte: una agència de viatges amb un ampli ventall de possibilitats per als turistes que vulguin gaudir de les seves vacances en aquest entorn únic i natural. Amb les idees clares, però sense una formació empresarial, en Pepo va creuar-se en la seva trajectòria amb GLOBALLEIDA i diverses de les seves formacions que, sens dubte, l'han ajudat a traçar part del camí que avui en dia aixafa amb orgull.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

En aquests moments, es troba immers en el programa Accelera el Creixement, un programa impulsat per PIMEC i el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida amb l'objectiu d'ajudar a créixer a pimes a través d'un acompanyament personalitzat. Amb l'Accelera el Creixement els empresaris poden revisar la seva estratègia de la teva empresa amb experts per definir un pla de creixement per a posar-lo en pràctica a través d'un pla d'acció.

Imatge d'arxiu de rafting al Pallars Sobirà, l'any 2019. | LleidaDiari.cat

 

Reorientar el seu projecte en l'era postpandèmia

Aquest programa, expliquen des de GLOBALLEIDA, ajuda en aspectes com la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, l'estructura financera, la internacionalització, i/o l'organització empresarial. En aquest sentit, en Pepo assegura que aquesta formació els hi està ajudant a reorientar el seu projecte en l'era postpandèmia de la covid i que, sense la seva ajuda, aquesta empenta seria «molt més difícil». «Ens donen moltes facilitats, ens guien, hi ha molt bons professors i ens deixen adaptar-nos d'acord les nostres facilitats», celebra l'empresari. Cal destacar que Outdoor Adventour també va formar part dels programes Lleida Start Up i T'acompanyem.

 

 

Una Setmana Santa pendent del cel

«Tothom té ganes de fer coses», diu en Pepo, qui espera que per Setmana Santa es mantinguin les previsions de feina actuals. «De treballar, treballarem, però no sabem si fent raquetes de neu o baixant pel riu fent ràfting», explica l'empresari qui trasllada tota la responsabilitat a la climatologia. La Rafting Company és la segona empresa d'en Pepo i, de nou, està centrada a oferir el millor del Pirineu a tot aquell turista que vulgui acostar-se.

 

Això no obstant, recorda que «s'ha de vigilar», perquè les ganes de sortir a conèixer el món després de tantes restriccions fan que, a vegades, es massifiquin espais naturals com aquest. Si no vols que et passi això, ja saps, deixa't assessorar per empresaris del territori, que s'han format al territori i que estimen més que ningú un espai natural que alimenta els ulls, el cor i la vida!

 

 

 

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.