Sense Categoria

Els germans Márquez publiquen a xarxes la seva foto més lleidatana

Avatar
  • maig 4, 2020
  • 2 min read
Els germans Márquez publiquen a xarxes la seva foto més lleidatana

Els germans Márquez estan passant el confinament junts i, pel que sembla, no ho porten gens malament.

 

De fet, aquest mateix diumenge Marc Márquez va publicar una imatge a les seves xarxes socials en la qual es podien veure els dos germans davant una bona safata de caragols a la llauna. A la imatge també es pot veure el tradicional recipient per a fer allioli, la salsa indiscutible d'uns bons caragols. Davant aquesta manifestació de la cultura lleidatana, el Sr. Postu no va dubtar en compartir-la a les seves xarxes. Bon profit germans Márquez!

 

[predef]lleidadiari-grup-de-facebook-598[/predef]

 

Els germans Márquez donen material a l'Arnau de Vilanova de Lleida

Els esportistes lleidatans Marc i Àlex Márquez han fet una donació a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida d'equips per al control de pacients semicrítics afectats pel CoVid-19.

 

La donació consisteix en aparells de radiologia digital portàtil i analitzadors de gasos. Aquests equips permetran dur a terme el seguiment a peu de llit de pacients amb afectació pulmonar greu. Els germans de Cervera se sumen així a altres empreses i particulars que aquests dies s'han mostrat solidaris amb l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, sigui en aportacions econòmiques o en lliurament de material protector, en aquesta lluita a contrarellotge contra el coronavirus.

 

Des de la Gerència Territorial de l'ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris han volgut agrair aquestes mostres de solidaritat que ajuden els professionals a seguir desenvolupant la seva tasca en les millors condicions possibles en aquests moments tan difícils que està vivint la societat.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *