Sense Categoria

El GDG Lleida organitza el Devfest, un esdeveniment de tecnologies Google per a joves preuniversitaris

Avatar
  • novembre 22, 2017
  • 2 min read
El GDG Lleida organitza el Devfest, un esdeveniment de tecnologies Google per a joves preuniversitaris

El Google Developer Group (GDG) organitza la 4a edició del Devfest Lleida, un esdeveniment de tecnologies Google que tindrà lloc el 9 de desembre, a partir de les 9.00 hores, a l'edifici CeDiCo del Parc Científic. El Google Devfest High School Developers Parade Lleida 2017 s'adreça especialment als joves preuniversitaris de Formació Professional i Batxillerat, tot i que està obert a tothom que vulgui actualitzar els seus coneixements tecnològics.

  

Durant el matí se celebraran xarrades de diverses tecnologies com el 'Cloud', l'Internet de les Coses, els Assistents Personals, la presentació del nou programa de Google Code-in i la Realitat Virtual. També, l'empresa VT-LAB, de Madrid presentarà l'ús d'aquests sistemes a la construcció i l'enginyeria. De la mateixa manera, la firma Exovite, de Saragossa mostrarà la seva aplicació de realitat augmentada per a operacions quirúrgiques.

  

 

Ja a la tarda, se celebrarà un codelab d'Actions on Google en una sessió de dues hores. Els participants en aquesta classe pràctica aprendran a programar els nous assistents personals de Google. L'entrada a la Devefest serà gratuïta, però cal inscriure's prèviament. Els assistents tindran esmorzar i dinar gratuïts. L'organització distribuirà més de 100 regals de Google entre els participants.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *