Les Garrigues acollirà els Campionats de Catalunya de Tenis Taula, Bàdminton i Hoquei ACELL

Les Garrigues, i més concretament, les Borges Blanques i Juneda, tornaran a ser l'escenari, diumenge vinent, dels Campionats de Catalunya de Tenis Taula, Bàdminton i Hoquei-Special Olympics Catalunya-ACELL.

 

Els campionats han estat presentats aquest matí a la Diputació de Lleida en un acte que ha comptat amb la participació del vicepresident Jordi Latorre; de l'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir; de l'alcalde de Juneda, Antoni Villas; del representant territorial d'Esports de la Generalitat, Joan Segura; del president del Club Tenis Taula Borges, Enric Vall; i d'Anna Pàmies, representant d'ACELL Lleida.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Una iniciativa que està «absolutament consolidada”

Latorre ha felicitat als organitzadors per aquesta iniciativa que ja fa anys que té lloc a les comarques de Lleida, i que està «absolutament consolidada». El vicepresident ha volgut accentuar que aquests campionats s'emmarquen plenament amb els directius de la Diputació de Lleida. «Que són d'una banda, la promoció de l'esport, i de l'altra, la promoció de la inclusió, la igualtat i el benestar social del nostre territori, unes directrius que tant les Borges Blanques com Juneda en són referents».

 

La Federació ACELL i Special Olympics Catalunya en són els organitzadors, amb la col·laboració dels ajuntaments de les Borges Blanques i de Juneda. Segons ha detallat Anna Pàmies, la competició espera uns 200 participants Pamies s'ha congratulat pel fet que Lleida sigui capaç de donar cabuda en un sol dia a tres Campionats de Catalunya, una xifra que no descarten ampliar de cara al futur amb una altra disciplina, que podria ser el bàsquet. En el cas de Juneda, Pàmies ha dit que es comptarà amb la participació de quatre clubs (Flor de Maig, G6, Ripollet i Llamps) i que serà en la modalitat d'hoquei Special Olympics, l'única disciplina que internacionalment està homologada.

 

La competició de tenis taula es desenvoluparà al Centre de Tecnificació

Pel que fa als escenaris, la competició de tenis taula es desenvoluparà al Centre de Tecnificació de Tenis Taula de les Borges Blanques, mentre que el bàdminton se celebrarà al Pavelló Francesc Macià, en tots dos casos de 10.00 a 18.00 hores, el mateix horari que hi haurà per a l'hoquei, en aquest cas al Pavelló Municipal de Juneda.

 

L'alcalde de Les Borges Blanques, Enric Mir, ha remarcat que aquesta mena d'activitats prestigien els ajuntaments que aposten per elles, un criteri que ha compartit Joan Segura en destacar la cultura del tenis taula i de l'hoquei existent a Les Garrigues, motiu pel qual Lleida es consolida com un territori d'acollida ideal per aquests campionats. També ho ha corroborat Enric Vall en recordar que aquesta serà la novena edició consecutiva en què les Borges Blanques és la seu del campionat de tenis taula, tot plegat dins una vocació que «forma part de la responsabilitat social del nostre club».

 

També et poden interessar…