Sense Categoria

La Fundació Casa Dalmases busca finançar un nou equip d’elaboració de cervesa a Cervera

Avatar
  • maig 24, 2019
  • 3 min read

Imatge d'una reunió de la fundació | LleidaDiari.cat

 

La Fundació Casa Dalmases inicia un projecte de micromecenatge per a finançar un nou equip per a l'elaboració de cervesa. Concretament, la fundació té com a objectiu recuperar i dinamitzar la Casa Dalmases, un edifici emblemàtic de Cervera, i impulsar-hi diferents activitats culturals i econòmiques, que puguin donar ocupació a persones amb especials dificultats i en risc d'exclusió social.

 

Des de la seva creació el desembre de 2012, la Fundació Casa Dalmases a més de l'obrador de cervesa artesana, ha impulsat diferents activitats com el taller per a l'elaboració de xocolata i productes derivats del cacau. També col·labora amb la Fundació Josep Santacreu, oferint els seus espais per a la mostra expositiva 'Art singular”'

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

El 2013 van iniciar les primeres proves per crear la primera cervesa social i col·laborativa

El 2013 van iniciar les primeres proves per crear la primera cervesa social i col·laborativa de La Segarra. L'experiència assolida al llarg d'aquest temps, els ha permès consolidar quatre modalitats de cervesa que comercialitzen en diferents punts de venda. Ara, per garantir la sostenibilitat econòmica de l'activitat, es proposen adquirir un nou equip que els permeti escalar la producció. Per aquest motiu s'ha pensat en la plataforma de crowdfounding Verkami com a mitjà per aconseguir el finançament necessari i, al mateix temps, donar a conèixer al projecte social que hi ha al darrere.

 

A banda d'aconseguir el finançament, uns 6000 euros, la Fundació busca generar complicitats amb altres persones i entitats per avançar cap a un nou model productiu més centrat en la cura del territori i l'estímul d'oportunitats laborals per a col·lectius que es troben en situació de major fragilitat social.

 

Diferents recompenses

Entre les recompenses que s'ofereixen al projecte de Verkami hi ha el tast dels productes, la visita/degustació de la Casa Dalmases, un curs d'elaboració de cervesa, o la producció d'una cervesa personalitzada. La Fundació Casa Dalmases compta amb la col·laboració de les entitats l'Olivera SCCL de Vallbona de les Monges, l'Associació Alba de Tàrrega i la Fundació Josep Santacreu. Projecte per a fer aportacions a verkami (https://www.verkami.com/projects/23727-fem-lobrador-de-la-cervesa-casa-dalmases-encara-mes-gran/).

 

També et poden interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *