Cultura

Fundació “la Caixa” col·labora per potenciar els projectes culturals d’abast social a Lleida

Aquest darrer any, s'han realitzat més de 150 tallers amb una participació de 270 usuaris del territori

Marta Romera
  • novembre 11, 2022
  • 2 min read
Fundació “la Caixa” col·labora per potenciar els projectes culturals d’abast social a Lleida

Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, ha mostrat el seu suport a la Fundació Orfeó Lleidatà per poder consolidar i ampliar la línia d’accions d’abast social, que s’engloben sota el nom del Projecte Enllaç. L’entitat lleidatana, referent en potenciar els usos de la música com eina d’inclusió i cohesió social, ha desenvolupat des de 2001 desenes de projectes socials arreu del país amb milers de participants de totes les edats.

 

Aquest darrer any, s’han realitzat més de 150 tallers amb una participació de 270 usuaris de Lleida i el territori gràcies al suport de Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La Fundació Orfeó Lleidatà ha rebut una col·laboració de 6.500 euros que permetrà consolidar i ampliar les activitats culturals d’abast social per tot el territori lleidatà a través de la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran, projecte que gestiona la Fundació Orfeó Lleidatà.

 

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació “la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s’ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *