La Fundació “la Caixa” col·labora amb Down Lleida per fomentar la pràctica d’esport

Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, vol continuar donant suport als projectes esportius desenvolupats per Down Lleida durant la temporada 2022-2023. El projecte esportiu de Down Lleida es desenvolupa des de l’any 2011 amb el suport de l’Associació de Voluntaris de CaixaBank a Lleida, és, per tant, aquest conveni una forma de continuar donant continuïtat a aquesta col·laboració.

Els destinataris d’aquest projecte són el col·lectiu de persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals amb una edat entre 16 i 45 anys, sòcies de Down Lleida. Totes són persones que també participen en altres projectes de l’entitat, i es dona una atenció de caràcter multidisciplinari en àrees com la inserció laboral, la vida independent, la realització d’activitats d’oci comunitari, hàbits saludables, etc.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Una entitat sense ànim de lucre des de l’any 1995 

DOWN LLEIDA és una entitat sense ànim de lucre que des de l’any 1995 treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb la síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals de la ciutat de Lleida i província. Promou la igualtat d’oportunitats en l’àmbit educatiu, laboral, formatiu, vida independent, oci, esport i voluntariat. També treballa per afavorir un canvi de mentalitat en la societat actual en la manera de veure i considerar les persones amb discapacitat intel·lectual.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació “la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s’ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.