La Fundació Aspros organitza la 5a edició de la cursa solidària «Nosaltres també podem» a Lleida

Imatge de la presentació

Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

 

El Parc de l'Aigua de la ciutat de Lleida serà l'escenari de la prova popular, en la qual es pot participar en les modalitats de caminada i carrera de cinc o deu quilòmetres. Les persones que resideixen a les llars-residències de la Fundació Aspros han organitzat la cinquena edició de la cursa solidària «Nosaltres també podem», que tindrà lloc durant tot el matí de diumenge 16 de setembre al Parc de l'Aigua. Les inscripcions ja es poden realitzar a la web de Fundació Aspros: http://aspros.cat/cursa/. En aquesta ocasió, els usuaris d'Aspros, guiats per professionals voluntaris, proposen diverses modalitats de curses: una caminada de cinc quilòmetres, destinada a tota la família, i curses de cinc o deu quilòmetres corrent per les categories infantil, sènior i veterans.

 

Així mateix, s'han dissenyat recorreguts adaptats a categories inferiors, com P3, P5, P5, prebenjamí, benjamí i aleví. En totes les categories, es farà distinció per sexes. Hi haurà premis en metàl·lic pels primers classificats i obsequis per tots els participants. La prova espera reunir unes 700 persones entre els participants a les curses i a la caminada. A més de la cursa «Nosaltres també podem», els usuaris de la Fundació Aspros han preparat una festa amb zones d'animació pels petits, classes d'escalfament i estiraments, inflables i una botifarrada popular per a tots els participants.

 

L'organització de la prova està formada per 25 usuaris d'Aspros i per un equip de voluntaris de gairebé un centenar de persones. Amb aquesta iniciativa, des de la Fundació Aspros es vol

  

contribuir a fomentar la participació de les activitats esportives i saludables a la ciutat de Lleida. Tots els beneficis obtinguts per la cursa es destinaran al desenvolupament d'activitats esportives per als usuaris de Fundació Aspros. La Fundació Aspros atén a persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment són més de 500 les famílies ateses en àrees d'acolliment residencial, servei de teràpia

  

ocupacional, servei ocupacional d'inserció i formació professional. Els serveis de la fundació aporten una millora de qualitat de vida, tant a les persones ateses, com a les seves famílies.