Sense Categoria

Frontals, cabines i components per ferrocarril per a tot el món, des de Lleida

LleidaDiari
  • juny 23, 2021
  • 2 min read
Frontals, cabines i components per ferrocarril per a tot el món, des de Lleida

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l'Ajuntament de Lleida, Paco Cerdà, que continua la tanda de visites a diferents empreses de Lleida, s'ha reunit avui amb Jordi Salud, director general de Refisa, una empresa amb 35 anys de trajectòria a Lleida que es troba en ple procés de creixement i ampliació dins de la mateixa ciutat.

 

Refisa és una empresa líder en el disseny i la producció de tota mena de materials i estructures amb composites (materials compostos) que per la seva lleugeresa, alta resistència i versatilitat, constitueixen un material de referència en el sector ferroviari, però també en el transport, l'aeronàutica, el naval, l'automoció o la construcció.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Compta amb subseus a Sèrbia i a Santiago de Xile, treballa en centenes de projectes arreu del món entre els quals el tren de Medina a la Meca, el metro de Singapur o el de Miami, el tramvia de Canberra i el de Sidney, el suburbà de Mèxic i desenes de treballs que des de Lleida arriben als cinc continents.

Frontals, cabines i components per ferrocarril per a tot el món, des de Lleida

Frontals, cabines i components per ferrocarril per a tot el món, des de Lleida | LleidaDiari.cat

 

Una plantilla de 125 persones treballadores

Cerdà ha visitat les actuals dependències de l'empresa al polígon industrial El Segre, on compta amb una plantilla de 125 persones treballadores i es troba en procés d'expansió a unes noves instal·lacions de 16.000 metres quadrats dins del mateix polígon. 

 

Considerada una indústria 4.0 amb emissions zero

Salud ha explicat que Refisa és una empresa homologada d'adhesivats que treballa amb resines reciclables. Considerada una indústria 4.0 amb emissions zero, l'empresa lleidatana segueix un estricte compliment de compromís ètic en contractació i sostenibilitat que li permeten esdevenir un referent mundial per empreses com Alstom, Stadler, CAF, Talgo, etc.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *