Foto: Adeu al mític quiosc de Ronda

El quiosc que es trobava a l’encreuament entre el carrer Segrià i el Passeig de Ronda ha estat enderrocat a finals de la setmana passada. Aquest petit immoble fet de totxo havia estat en servei durant molts anys, però actualment des del seu tancament, es mantenia en desús i ja només resultava un impediment per a la circulació dels vianants per aquesta zona.

En aquest sentit, la Paeria ha procedit a la seva demolició de l’estructura d’aquest quiosc per tal de facilitar i alliberar l’espai, afavorint així la mobilitat i el pas per la via pública en aquesta vorera.

 

El primer tinent d’alcalde i regidor del barri, Toni Postius, ha afirmat que «es tracta d’una actuació que ens hem marcat com a govern municipal per endreçar la via pública, facilitant el pas dels vianants, i traient obstacles de les voreres».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Tanmateix, «aquest quiosc feia molt temps que estava en desús i era un element que es trobava obsolet i ja no tenia cap sentit mantenir-lo a la via pública». En aquesta mateixa línia, Postius ha explicat «que estem treballant per comprometre una data per la retirada de les cabines telefòniques que també ocupen espai a la via pública i de les que ningú en fa cap ús».