Els forners enviaran cada dimecres l’esmorzar als sanitaris de Lleida

Un dia més, segueixen arribant notícies de les accions solidàries que estan duent a terme tant persones a títol individual, com empreses de la demarcació de Lleida.

 

Està clar que un dels puntals d'aquesta crisi estan sent els professionals sanitaris, per aquest motiu, els dos hospitals de referència de Lleida, l'Arnau de Vilanova i el Santa Maria, estan rebent la majoria de regals i donacions. En aquest sentit, cal destacar que el Gremi de Forners de Lleida s'ha decidit a enviar cada dimecres l'esmorzar als sanitaris que lluiten contra la Covid-19.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Segueixen les donacions als centres hospitalaris de Lleida

D'aquesta forma, aporten el seu gra de sorra i animen el matí i el paladar a tots aquells que treballen gairebé sense descans per a cuidar als qui més ho necessiten aquests dies. Tal com han explicat a les xarxes socials dels dos hospitals, aquest passat dimecres ja van rebre el primer esmorzar i les cares d'alegria dels sanitaris ho diuen tot. Bonica iniciativa! D'altra banda, segueixen també les donacions que ajuden a reomplir el material de seguretat i protecció dels centres hospitalaris. Un exemple recent ha estat l'entrega de bates per part de l'Associació de Dones de Soses.