Èpica victòria del Força Lleida, després de derrotar al líder al Barris Nord

El Força Lleida ha aconseguit aquest divendres una merescudíssima victòria, després de derrotar al líder, el Movistar Estudiantes, per un clar 93 a 79. En un partit que han dominat els de la Terra Ferma durant els 40 minuts i que ha servit per retrobar-se amb l’excompany d’equip Michael Carrera, qui va vestir la samarreta local durant tres temporades, per marxar després al Dreamland Gran Canaria de la Liga Endesa, abans d’arribar a l’equip madrileny.

Els de Gerard Encuentra s’han alçat amb la victòria, gràcies al bon joc d’equip, la intensitat en defensa i la concentració durant els quatre períodes. Ingredients que els han permès aconseguir aquest important triomf, que els permet situar-se entre els quatre primers equips de la competició, i que complica encara més la recta final de Leb Or.

NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L’Espai Fruita Barris Nord ha aconseguit reunir uns 5.700 aficionats i aficionades, que no han deixat ni un sol moment d’animar a l’equip i de convertir-se en el jugador número 6, formant part també de la treballada victòria local. La grada ‘Dragon Khan’ s’ha tornat a obrir aquest divendres al públic, un espai que normalment està tancat en els enfrontaments de lliga regular.

Els últims minuts de partit han estat una festa al Barris Nord, amb un gran espectacle tant a la pista com a la graderia. I és que visitar el Barris Nord mai ha estat fàcil, però aquest divendres s’ha convertit en un repte impossible. Equip i afició han mostrat la seva millor versió, per aconseguir doblegar al líder de la categoria i sumar una importantíssima victòria.