Ja es coneixen els preus dels abonaments del Força Lleida a l’ACB!

Comença una nova temporada molt especial per al Força Lleida i la ciutat amb el retorn de l’equip a l’ACB. Lleida és ACB i és el moment de gaudir-ho tots plegats en un ambient únic, especial i màgic. Amb l’afició, l’ambient i la màgia del Barris, «fem que el pavelló continuï sent el nostre fortí». Així ho ha explicat aquest divendres al matí el president, Albert Aliaga. Qui ha assegurat que «no farem bogeries», però qui ha avisat que la nova temporada promet. Així que si vols formar part d’aquest encoratjador viatge, no et perdis la següent informació per a poder comprar el teu abonament i animar l’equip lleidatà a la categoria somiada.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Quan comprar els abonaments?

L’abonament del Força Lleida a la Liga Endesa 2024-2025 inclou els 17 partits de lliga regular que es juguin a l’Espai Fruita Barris Nord. La venda dels abonaments s’obre dimarts, 25 de juny. El carnet us el podreu descarregar al mòbil en format digital (recomanat) o recollir-lo a taquilles del pavelló (de dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 17 a 20 h. Divendres de 10 a 13 h). El dimarts, 25 de juny, l’atenció presencial serà de tarda (17 a 20 h).

El club té clar que vol arribar als 4.000 abonats i així poder oferir el públic que es mereix a l’equip. Malgrat tot, en aquesta nova categoria hi haurà novetats com seients reservats sempre per l’altre equip o l’alliberament de seients pels abonats que no puguin assistir. D’aquesta forma, es pretén donar la màxima flexibilitat possible a l’entrada de persones al pavelló i així poder omplir-lo en cadascun dels partits.

Preus i zones

El preu de l’abonament va en funció de la zona escollida del pavelló. A zones com la 8N-8S i 11N-11S només s’emetran abonaments joves i sèniors, respectivament. I l’abonament familiar serà a les zones 9N-9S. De totes maneres els preus rondaran entre els 150 euros per als joves o els sèniors, i els 450 euros per a la primera i segona fila. Això no obstant, també hi ha abonaments per un cost de 295 i 395 euros.

Renovacions

Abonats/des de la temporada 2023-2024 tindreu el vostre seient reservat fins a l’1 de juliol. A partir del dia 2 quedarà alliberat per a la venda al públic. En cas de voler un seient diferent, ho podeu fer des del primer dia, el 25 de juny. La renovació s’ha de fer a través del web del Club: www.flleida.cat . Es conserva el nom d’usuari i totes les dades, inclosos els seients per la temporada 23/24. L’únic que heu de fer és restablir la contrasenya i revisar que totes les dades personals siguin correctes.

Si encara no ets abonat…

Per a nous abonaments, heu de seguir els passos següents

1. Visiteu www.flleida.cat i cliqueu la pestanya Àrea personal o Entrades i abonaments.

2. Registreu-vos omplint el formulari.

3. Accepta la protecció de dades i desa.

Per a qualsevol incidència contacteu a: incidencia@flleida.cat

La bona resposta de la ciutat

Lleida s’ha bolcat amb l’ascens a l’ACB. Des del viatge a Madrid de l’afició, des de la rua i ara l’interès pels abonaments. D’igual forma, el president ha assegurat que les empreses i les administracions de la ciutat també estan tenint una bona resposta. Per tot això, no queda més que agrair i preparar una temporada que ben segur serà inoblidable per a tothom: equip i afició.