Edició 2021

El primer Food&Fun Festival de Lleida escalfa motors per aquest cap de setmana

  • abril 19, 2018
  • 2 min read
El primer Food&Fun Festival de Lleida escalfa motors per aquest cap de setmana
El primer Food&Fun Festival de Lleida escalfa motors per aquest cap de setmana

La primera edició del Food&Fun Festival, esdeveniment gastronòmic que tindrà lloc aquest cap de setmana a la plaça de la Llotja amb una vintena d'estands de restauradors i productors alimentaris, acollirà una total de nou showcookings a càrrec de destacats cuiners de Lleida. Les demostracions gastronòmiques tindran lloc en un escenari especialment condicionat per a aquesta activitat i es faran dissabte, entre les 13.00 i les 19.00 hores, i diumenge, entre les 12.00 i les 15.00 hores.

El primer Food&Fun Festival de Lleida escalfa motors per aquest cap de setmana

El cartell del festival | LleidaDiari.cat

 

 

Dissabte els showcookings aniran a càrrec del mestre xocolater Ivan Pascual (13.00 hores) i dels joves cuiners Sergi Urgell, del Restaurant Urgell (14.00 hores), Kevin Figueres, del Sícoris Club (15.00 hores), Roger Villaró, d'Idea de Patata (16.00 hores), Mercè Tomàs, de l'Estel de la Mercè (17.00 hores) i Mateu Blanch, de Cara Vista (14.00 hores). Quant al diumenge, els protagonistes seran David Molina, de Crâpula (12.00 hores), Àngel Esteve, també de Crâpula (13.00 hores) i Roger Solé, de Rona Behi (14.00 hores). Cal dir que Àngel Esteve participarà en qualitat de guanyador del Concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí d'enguany.

  

  

 

 

Una vintena d'estands, restaurants i productors

El festival acollirà una vintena d'estands, inclosos deu restaurants i organitzadors gastronòmics, set productors (de vins i caves, productes carnis, cafès i pastisseria) i els espais de venda de tiquets i copes. Cal recordar que per fer les degustacions els visitants podran adquirir tiquets en els dos punts de venda del recinte, els quals serviran de 'moneda' per adquirir plats o productes en els diferents estands. L'horari del festival anirà d'11.00 a 16.00 hores i de 19.00 a 00.00 hores (dissabte) i d'11.00 a 16.00 hores (diumenge). El Festival està organitzat per l'associació Food&Fun amb la col·laboració de Turisme de Lleida i el patrocini de Parxet, Cafès Batalla, Grup Rufort i Idea de Patata.

Imatge d'un cuiner preparant un plat

Imatge d'un cuiner preparant un plat | LleidaDiari.cat

 

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.