Fiscalia recorre la decisió de deixar en llibertat el conductor begut que va atropellar mortalment dues dones a Lleida

Fiscalia recorre la decisió de deixar en llibertat el conductor begut que va atropellar mortalment dues dones a Lleida| Text i fotografia: ACN

 

Fiscalia ha recorregut la decisió del jutjat d’Instrucció número 3 de Lleida de deixar en llibertat amb càrrecs el jove de 21 anys que va atropellar mortalment dues dones la matinada de diumenge a la LL-11 i que va donar positiu al control d’alcoholèmia. En aquest sentit, demana que el noi ingressi a la presó després que el jutge només ordenés la retirada del carnet de conduir i el passaport, a més d’haver-se de presentar cada dilluns a signar al jutjat. 

D’aquesta manera, fiscalia actua igual que en el cas del jove begut que va atropellar mortalment a principis de setembre dos ciclistes a Soses, que també va quedar en llibertat amb càrrecs i va recórrer aquesta decisió.
 
L’atropellament mortal de les dues dones, de 26 i 51 anys, veïnes del barri dels Magraners, va tenir lloc diumenge a dos quarts de cinc de la matinada en un pas de vianants situat al davant del cementiri de Lleida, a la LL-11. El jove que portava el cotxe, de 21 anys, va donar positiu al control d’alcoholèmia i va ser detingut per la Guàrdia Urbana. Dilluns va passar a disposició judicial i se li va imputar dos delictes d’homicidi imprudent i un delicte contra la seguretat vial.
 
Fiscalia també va recórrer fa unes setmanes la decisió del jutjat de deixar en llibertat amb càrrecs un altre jove que va atropellar mortalment dos ciclistes a Soses el 6 de setembre. En aquella ocasió, el noi, veí d’Aitona, també anava begut però a més a més va abandonar el lloc dels fets quan va atropellar els ciclistes, veïns de Seròs.